Prezentare

LITRO este un model avangardist al statiei de alimentare cu carburanti, dezvoltat de Grupul Rompetrol, unde serviciile si produsele premium Rompetrol sunt oferite intr-un ambient architectural distinct, caracterizat prin solutii inovatoare si tehnologie avansata.

Benzinariile LITRO se afla la km 88 si  km 139 pe autostrada Bucuresti – Constanta, pe ambele sensuri de mers.

Clientii pot alimenta autoturismele cu brandurile de carburanti Efix si Alto, oferite de Rompetrol in statiile sale. Pentru tiruri este disponibila o pompa speciala rapida de motorina, care este prevazuta si cu un rezervor separat de Adblue. Plata se poate efectua si aici prin serviciul Fill&Go, fie ca sunteti persoana fizica sau companie. In interior un restaurant va ofera produse proaspete si gustoase, de la sandwhicuri, supe si patiserie pana la sucuri fresh si expresso italian. 

Pe langa facilitatile moderne deja existente si in alte in statii Rompetrol (Fill&Go plata la pompa, plasme), statia este prevazuta cu echipamente care reduc consumul de energie, emisiile de noxe (Ad-blue), precum si emisiile de vapori de combustibil in atmosfera. Chiar si spalatoria auto existenta este dotata cu o unitate speciala de reciclare a apei, protejand asfel mediul inconjurator.

Pentru cei care doresc sa fie permanent conectati la surse de informatie, LITRO ofera servicii de internet wireless, cu acces nelimitat, in orice perioada a zilei.